6 mánia egy célért

6 mánia egy célért 1

Mindig nagyon megörülök egy szívmelengető véleménynek.

Olasz Endre úgy gondolta, hogy megosztja velünk tapasztalatát az AlbacinMax tablettáról.
 
Azért különleges fontos számomra ez a vélemény, mert Endre tapasztalatai az AlbacinMax-ról, nem csak egy féle problémára jelentettek megoldást.
 
Célom eredetileg is az volt, amikor elkezdtem termékeket fejleszteni, hogy komplex megoldást nyújtsak.
 
Első termékem kurkumát tartalmazott, ami ízületi, érrendszeri, emésztőrendszeri, és immunrendszeri problémák esetén is használható.
Nagyon sok jó tapasztalat érkezett hozzánk ezzel a termékkel kapcsolatban, így a további munkát úgy terveztem meg, hogy olyan hatóanyagokat és gyógynövényeket keresek és használok fel új termékeimhez, amelyek több oldalról, több problémára adhatnak megoldást.
 
Megosztottam már egy-két dolgot a történetünkről, és azt is, hogy Vital Harmony Kft néven dolgozunk már több mint egy éve.
Beszédes nevet kerestem így lett a Vital – vitalitás, életerő és Harmony – harmónia, egyensúly a küldetésünk és cégünk neve is.
6 mánia egy célért 2
 
Sok terméket dobtunk piacra, volt amelyiknek több és sok olyan is volt amelyiknek kevesebb siker jutott. Igazából versenyezni nem igazán tudunk a nagy cégekkel, nem tudunk minden egyes hatóanyagra, problémára külön engedélyeztetni terméket, nincs végtelen forrásunk reklámozni.
 
Viszont igyekszünk és ez az én vesszőparipám, úgy dolgozni, hogy azt érezhessék a vásárlóink, hogy jó kezekben vannak.
 
Első lépésként tehát arra törekedtem, hogy mindig olyan hatóanyagokat találjak, amik több oldalról támogatják a szervezetet és erősítsék egymás hatását is.
Második mániám, hogy szeretnék személyes tanácsot adni. Szeretném ha fel mernének hívni minket a vásárlók és mernének kérdezni. Erre találtam ki az ingyenes telefonszámot.
Hármadik rossz tulajdonságom, hogy szeretem ha megdicsérnek és igyekszem olyan segítséget adni ezért, ami valóban megkönnyíti a vásárlóink mindennapjait.
Negyedik bogaram, hogy senkinek sem akarok rosszat, magánéletemben még annak sem, aki esetleg nem a legkorrektebb volt velem, ez pedig a munkámra méginkább igaz.
Ötödik rögeszmém, hogy mindig tanulni kell. 2 diplomám van, aztán természetgyógyász – fitoteraputa lettem, majd kiegészítettem egyéb képzettséggel, sőt most is készülök iskolába így 48 évesen…
Hatodik érzékem az, hogy fixa ideám a holisztikus szemlélet, ami sokak szerint egy hókuszpókusz. Saját tapasztalatom és megfigyelésem szerint pedig brutálisan nem az. De erről majd később bővebben írok.
 

Szóval Endre megmelengette a szívem!

Ha kérdeznél, vagy olvasnál rólunk bővebben a TeleVitamin FB oldalán megteheted vagy a https://televitamin.hu weboldalon.
 
Ha telefonálni szeretnél hétköznap 9:00 – 15:30 között ingyenesen megteheted a 06-80-512-212-es telefonszámon.
 

Ölelés mindenkinek,

 
Szanyi Erika
fitoterapeuta, fiatalság megőrző tanácsadó
 
 
Ezzel a kuponnal kedvezményesen vásárolhatod meg az AlbacinMax tablettát!
BCMX2021
Rendeld meg itt a televitamin.hu oldalon vagy itt https://albacinmax.hu