Az örök fiatalság titka

Az örök fiatalság titka

Az örök fiatalság a karbantartáson múlik

Érdekes, hogy a ruhatárunk megújítása, a lakásunk karbantartása és takarítása, az autónk tisztítása és rendszeres szervizelése, egyeseknél a rendszeres kozmetikai kezelés, fodrász, ne adj Isten botox kezelés, szájfeltöltés, műhaj, műköröm, egyéb esztétikai műanyag használatára szánt összegek kiadása nem jelent gondot.

Az örök fiatalság titka 1

A kérdés miért?

Miért fontosabbak a tárgyak, a használati eszközök, a plasztikai beavatkozások, a luxus hajszolása, a magamutogatás, mint a saját testünk?

Örök rejtély marad számomra.

Pedig mindaz, amire nagyon sok pénzt költünk, csak akkor élvezhető, ha a testünk rendben van.

Az örök fiatalság titka 2Semmit sem ér a luxus autó, ha nem tudunk bele ülni, mert nem megy. Semmit sem ér a feltöltött száj, ha nem tudunk találkozni azzal akit szeretünk, mert betegek vagyunk. Semmit sem ér a hatalmas ház, ha fájdalmas az ébredés és csak akkor tudunk hazamenni, amikor az orvostól jövünk.

Tudom-tudom ne magyarázzak, hisz mindenki egészséges, nagyon jól bírjuk a gyorskaját, igazán megérdemeljük az energia italt és a stresszes munka után jól esik egy kis lazulás is…

Az örök fiatalság titka 3Oké igazad van!

Mégis egyre gyakrabban vagy rosszul és beteg. Nem jó a közérzeted, itt fáj ott fáj. Fáradt vagy és ideges. Elkapsz minden szar fertőzést.

Hány éves vagy?
20, 30, 40, 50, vagy a fölött?
Ja, hogy még be se töltötted a 40-et mégis minden bajod van! Szeded a vérnyomás csökkentőt? Hát ez ma már teljesen természetes! Mindenféle allergiád van és nem tudsz megenni sok mindent? Ilyen lett a világ, persze! Fáj a hátad és a térded is! Ó ez korral jár!

Koromnál és kíváncsiságomnál fogva nagyon sok emberrel beszélgettem az egészségével kapcsolatban és nagyon sok mindent tapasztaltam.

Egyszerűen ha csak figyelsz, nagyon sok mindent le tudsz szűrni az emberek viselkedéséből illetve a beszélgetésekből.

Az örök fiatalság titka 4Bárki aki az én koromban, 40-50 éves korosztályról beszélünk rendszeresen sportol sokkal boldogabb még a fiatalabbaknál is. A sportoló emberek ugyanakkor jobban oda is figyelnek az étkezésükre, mint azok akik nem törődnek a mozgással.

Pedig ha nem is sportolsz, de oda figyelsz mit viszel be a testedbe már nagyon sokat segítene rajtad!

A sportoló emberek kevesebb betegséggel küzdenek. Azok akik az úgynevezett normál életet élik, 40 felett már rendszeres gyógyszerszedők, elhízottak és egyre sűrűbben és több időt töltenek orvosi kezelés alatt.

Ezt persze nem én állítom, hanem a statisztikák is egyértelműen alátámasztják.

Az örök fiatalság titka 5Mennyi embert látok minden nap energia italt inni, csipszet enni, anyukákat akik csipsz, édesség vagy fagyasztott péksütemény vásárolnak a gyerekeiknek ahelyett, hogy készítettek volna egy szendvicset. És már a gyermeken is látom, hogy elhízott, elgyötört, beteges kinézete van.

És teljesen tudatosan tömik szeretetből a gyermekeiket ezekkel a termékekkel és nem nézik meg milyen összetevőkből állnak, nem törődnek azzal, hogy tápértékük nincs viszont kalóriatartalmuk többszöröse ezeknek a készítményeknek. Nem nézik meg, hogy a túró-rudi már rég nem tartalmaz túrót, a vajkrémben már nincs vaj, a virsliben már nincs hús, a zsemlében már csak állományjavító van, a joghurtnak gyümölcs helyett színezék adja a színét.

Mert ezt mondják a reklámok, hogy ez nagyon egészséges. Közben pedig a gyerek folyamatosan beteg, fáradt, nem tud odafigyelni vagy hiperaktív.

Pedig egy igazi hús, tojás, sajt zöldségekkel, némi tiszta gabonával és a tiszta víz adja az igazi táplálékát az embernek. Ebből építkezik, ebből nyeri az energiát, ezek miatt működnek normálisan a szerveink és ettől lesz erős az immunrendszerünk.

A reklámokban 10-ből 8 a gyógyszerekről szól, vedd be ezt ha ég a gyomrod, gondolj a szívedre ezért vedd be azt, ha fáj a fejed használd amazt, ha megfáztál feltétlenül kezd el szedni emezt. Pedig ha nem ennél szar kaját nem égne a gyomrod, ha sportolnál erős lenne a szíved, ha eleget innál nem fájna a fejed, ha megfáztál először gargalizálj sós vízzel, igyál kamilla teát vagy használ gyógynövényes cseppeket. Tudom ezek nem egyszerű és instant dolgok. És nekünk azonnal kell egy bogyó, egy kívülről jött segítéség amihez semmiféle energia, munka nem kell.

Majd megoldja más helyettünk a problémát!

Az örök fiatalság titka 6És folytatódhat a mókuskerék minden nap. Hisz bevettük a bogyót, elmúlt a fájdalom és mehetünk tovább. Igaz, hogy egy idő után már szinte minden nap beveszünk valamit, de az nem számít.

Ha pedig nem javul az állapotunk, legalább lehet szidni a természetgyógyászt, a vitamint, a gyógyszerészt, az orvost, a kormányt és a végén a jó Istent is.

Egy embert kivéve, saját magunkat.

Mert semmi után nem nézünk, nem tájékozódunk, csak impulzus alapján döntünk, ami persze sokszor de leginkább mindig látványos ugyan, de káros.

Ha pedig valaki figyelmeztet, hogy ne csináld! Ne egyél gyorskaját, ne cigizz, ne igyál kólát, ne vegyél be mindenféle szar gyógyszert, vigyázz az egészségedre akkor azt jól ledorongoljuk és elküldjük melegebb éghajlatra, hogy ne foglalkozzon más dolgával. Persze azért jó panaszkodni.

Jaj mennyiszer megkaptam én már azt, hogy hülyeségeket beszélek mert XY a TV-ből nem azt mondta! Vagy az a kis valami úgyse árt. Vagy a tudomány megmondta, hogy biztonságos és hatékony vagy nehogy már megfosszam magamtól még ezt is!

Pedig kérték a véleményem, mégis!

Na jó, néha nem kérték, de kötelességemnek éreztem figyelmeztetni az ismerőseimet.

Ha eddig eljutottál az olvasásban annak nagyon örülök, bár tudom sokakat nem érdekel az egészség megőrzés, a betegségek megelőzése. Mert még nincs baj.

Ha beüt a mennykő, akkor sem gondolnak arra, hogy talán valamit rosszul csináltak. Ha nagyon nagy a baj. akkor leginkább panaszkodnak és beletörődnek a sorsukba.

Remélem Te nem vagy ilyen!

Minden életkorban, folyamatosan karbantartást kell végeznünk a testünkön és nem utolsó sorban a lelkünkön is!

Fiatalon kerülnünk kell a káros ételeket, a mérgező anyagokat. Edzenünk kell a testünket! Később pedig étrend-kiegészítőket is szednünk kell.

Elkopott és elhasználódott testünknek kell egy plusz támogatás, gyógynövényekkel és természetes hatóanyagokkal! Nincs mese!

 

Ölellek!

Ha segítségre van szükséged jelentkezz be hozzám egy fél órás ingyenes konzultációra e-mailben, itt egy üzenetben vagy a Facebookon.

Mivel érdemes tuningolni a testünket ha fiatalosak szeretnénk maradni?

vitálmax q10 homoktövis fiatalítás immunerősítés szív- és érrendszerTermészetesen nem szabad elfelejtkeznünk a szent hármasról ahhoz, hogy valóban megőrizzük, vagy visszakapjuk az egészségünket.

 • Természetes étkezés
 • Aktív testmozgás
 • Lelki erősítés.

18 összetevő 1 tablettában:

 1. B2 vitamin 0,7 milligramm (50 NRV%)
 2. B3 vitamin 8 milligramm (50 NRV%)
 3. B5 vitamin 3 milligramm (50 NRV%)
 4. C-vitamin 40 milligramm (50 NRV%)
 5. D3 vitamin 50 mikrogramm (1000 NRV%)
 6. E vitamin 6 milligramm (50 NRV%)
 7. Folsav 100 mikrogramm (50 NRV%)
 8. Cink 5 milligramm (50 NRV%)
 9. Króm 25 mikrogramm (50 NRV%)
 10. Mangán 1 milligramm (50 NRV%)
 11. Réz 0,5 milligramm (50 NRV%)
 12. Szelén 27,5 mikrogramm (50 NRV%)
 13. Szőlőmag kivonat 100 milligramm
 14. Homoktövis por 100 milligramm
 15. Baktövis 100 milligramm
 16. Citrus bioflavonoidok 60 milligramm
 17. Rutin 50 milligramm
 18. Q10 koenzim 20 milligramm

 

Vitalitás igazán kedvező áron!

Rendelj 2 vagy 3 VitálMax tablettát az immunrendszered és a szív és érrendszered  egészségéért.

Kattints a képre és tedd be a kosárba a terméket!

Az örök fiatalság titka 7 Az örök fiatalság titka 8