Bunkó ügyfélszolgálat, eltűnt cégek

Elérhetőek vagyunk már 9 éve!

 
Ismeretlen weboldalak, ismeretlen termékek, utolérhetetlen forgalmazó, bunkó ügyfélszolgálat, hamis termékek, eltűnt cégek.
Nagyon sokan panaszkodtok nekünk erre.
 

Bunkó ügyfélszolgálat, eltűnt cégek 1

 
 
Ezért is döntöttem úgy, hogy kikukucskálok a csigaházamból, bár ez nekem bőven a komfortzónámon kívül van és kiteszem az arcomat, így láthatod, hogy én is csak egy átlagos 48 éves nő vagyok.
 
Írtam már korábban magamról és arról is hogyan próbálok segíteni a termékeimmel és tanácsokkal azoknak akik segítséget kérnek tőlünk, de arról még nem, hogy hogyan őrzöm a jókedvemet és egészségemet.
 
 
 
  • Képzeld el, hogy a hirtelen semmiből beáll a derekadba a 100 mázsás fájdalom és fel sem tudsz egyenesedni.
  • Nem veszel tudomást a rendszeres fejfájásról, migrénes rohamokról, amikor csakis a deszka merev fekvés a sötét szobában ment meg attól, hogy ne hányj 10 percenként.
  • Rettegve indulsz nőgyógyászati szűrésre, mert mindig találnak valamit, holott semmilyen kellemetlen tüneted nincs.
  • Mióta az eszedet tudod küszködsz a WC-n, hízol a “semmitől” – ami persze nem semmi, csak szemét kaja.
  • Rendszeresen elkeseredsz és depresszió közeli állapotban végzed a monoton, értelmetlen melót, amivel még nem is keresel jól.
  • Légszomjad van, legszívesebben csak döglenél az ágyon egész nap és rágcsáznál a TV előtt, miközben arról álmodozol, hogy milyen csinos, fitt, sikeres, boldog, aktív vagy és pörög az életed instacelebeket meghazudtoló módon.
 
Nos én is megéltem ezeket. És pont let..am amíg csak rólam volt szó. Elintéztem annyival, hogy ilyen a család, meg erős a csontom, meg gyenge vagyok, meg nehogy már változtassak valamin, azt eszem amit akarok és ami finom ugyan de a következménye hatalmas puffadt gyomor, aranyér és renyhe belek, fásultság és puhányság.
 
Az aktiváló, seggberugós gomb nálam a gyerekem volt. Ekcéma. Miért, mitől, hogyan lett a gyerek ekcémás? Mit tehetünk ellene, hol a csodadoktor, azt akarom, hogy ne vakarja magát véresre miközben teljesen figyelmetlen és izgága minden napja.
2,5 évembe tellett megtalálnom a megoldást.
 
Nem! Nem gyógyszer, nem orvosi kezelés. Egyszerűen csak helyre kellett tenni az emésztését, mert szerencsétlen kölök, tőlem örökölve, szorulásos volt.
 
És ha már érte és miatta mindent át kellett hangolnom, – tudatos étkezés, kemikália mentes háztartás, egyenesen következett, hogy saját magamra is ránéztem és elszörnyülködtem.
 

Mi a fenét csinálok az életemmel és testemmel.

Te eljutottál már erre a pontra?

Vagy még csak mindig megmagyarázod magadnak, mint én évekig, hogy ezt az állapotot biztos csak a sors akarta így.
 
De ez nem a Te hibád. Hisz mit látsz a reklámokból?
 
Fáj a hasad, – kapj be egy gyógyszert. Fogyni akarsz? – kapj be egy tabit. Kevés időd van? – semmi baj itt a készkaja és rendben van minden. Nem eszik a gyerek? – adjál neki egy szirupot, hogy legyen étvágya. stb.stb. Mindezt úgy, hogy elhitetik az emberekkel mennyire egészséges cuccokat tömnek magukba.
 
Instant megoldásokra állítottak be mindannyiunkat. Azonnali megoldások a tünetek kezelésére. Ha nem sikerült, van másik, mint Ötvös Csöpinek a hangszerek. Muzik cak-cak. – Ezt gondolom egy bizonyos kor alatt nem érted. Ha igen akkor pacsi!
 
Szóval, ha eljutottál ARRA a pontra, akkor van egy jó hírem.
 
Képes vagy rá!
 
Bármire!
 
Megoldod, megtalálod, csinálod, feladod, újra kezded, tudatos leszel, kísérletezel, figyelsz magadra, tapasztalsz, elgyengülsz, küzdesz, örülsz, bosszankodsz, boldogulsz, boldog leszel, elégedett leszel… és ezek variációi, és ez így fog menni míg élsz.
 
De jól fogod érezni magad, örülsz mindennek, amit véghez viszel, ragyogsz, kiegyensúlyozott leszel és mindenki aki ismer imád majd veled lenni és közel kerülni hozzád.
 
Ugye megéri?
 
Nem tudok helyetted egészségesen főzni, edzeni, olvasni okos dolgokat a lélekről és gondolatokról. Egyébként azt teszem, de sajnos ez rajtad nem sokat segít.
 
Bunkó ügyfélszolgálat, eltűnt cégek 2Amit viszont tudok az az, hogy ha segítséget kérsz ebben, akkor segítek a legjobb tudásom szerint – több mint 12 éve foglalkozom a természetes módszerekkel és 7 éve vizsgáztam le természetgyógyász fitoterapeutaként.
 
Rengeteg, de tényleg töménytelen mennyiségű hatóanyagot, tablettát, kapszulát, italport, teát, alapanyagot kipróbáltam magamon is. Hetente minimum 10-20 külföldi tudományos kutatási cikket olvasok. Követek sok szakértőt, magyar és külföldi kutatókat is. Lettek kedvenceim is, mármint imádott gyógynövényeim és specialistáim.
 
 
Nem tartom magam mindentudónak, sőt! Szerintem nincs olyan, hogy valaki megmondja a tutit. Ha valaki úgy áll hozzád és az egészségedhez, hogy az a végső megoldás amit ő kínál, akkor szerintem állj meg egy pillanatra. Szerintem csak olyan van, hogy valaki bemutatja az előnyöket, esetleges hátrányokat és mellékhatásokat, törekszik arra, hogy soha ne ártson és ne legyen rosszabb a helyzet.
 
Javasol és nem utasít.
 
De lehet ez csak az én filozófiám.
 
A termékeimet is igyekeztem úgy összeállítani, hogy az összetevők több problémára, káros panaszok nélkül, egymást segítve fejtsék ki jótékony hatásukat.
Viszont ezeket is neked kell használnod illetve szedned. Én szedem.
 
És, hogy hol találhatod meg a termékeimet?
 
A Facebook oldalra is: https://www.facebook.com/televitamin.bioessence.hu érdekes témákat keresek, remélem nem unalmas és nem alszol be rajta.
 
Ha kérdésed van, nyugodtan felteheted az ingyenes telefonszámunkon
06-80-512-212
H-P 9:00-15:30 és P 8:00-14:30 között.
 
De írhatsz nekünk üzenetet is, általában én válaszolok vagy e-mail-t is [email protected] címre.
 
Fut még a kérdőívünk, töltsd ki ha még nem tetted meg és vásárlási utalványt nyerhetsz 5000 Ft értékben. Kitöltés itt:
 
 
E heti nyertesünk, Venterné Szentesi Edina és Ötvös Enci.
 
GRATULÁLOK NEKTEK!
 
Szeretettel kívánok neked csodás őszi napot:
 
Szanyi Erika
fitoterapeuta