Gyógynövényes terméket csak megbízható forrásból

Felmérésünk befejeződött ezért elérkezett az utolsó sorsolás, amikor is 1-1 db 5000 Ft-os vásárlási utalvány talált gazdára.
 
?  ?  ?  ✨  ?  ?  ?  ?  ?  ✨  ?  ?  ?
 
A mai nyertesek:
Németh Judit
és
Bang Lajosné!
 
? Gratulálunk nektek és kérlek minél hamarabb jelentkezzetek az 5000 Ft-os kuponért!
 

Megnyugtató és néhol meglepő eredményekkel zárult a felmérésünk.

755-en vettetek rész ebben a mini konzultációban. Azt hiszem ezt, egy reprezentatív felmérésnek is nevezhetjük.
Ami jó hír, hogy a Vital Harmony és termékei megfelelnek annak, amit elvártok egy gyógynövényes termékeket forgalmazó vállalkozástól.
Csináltam 5 színes diagrammot az adatok alapján, tudjátok nézegetni őket. Bár lehet, hogy csak én élek ennyire a számok és statisztikák világában…
 
Gyógynövényes terméket csak megbízható forrásból 1 Gyógynövényes terméket csak megbízható forrásból 2Gyógynövényes terméket csak megbízható forrásból 3
Gyógynövényes terméket csak megbízható forrásból 4
 
 
Kiderült hogy azért vásároltok természetes gyógynövényes készítményeket, mert ha betegek lesztek akkor nem azonnal az orvoshoz, vagy gyógyszerekért rohantok, hanem megpróbáltok valami kevésbé drasztikus lehetőséget keresni. És a válaszadók több mint 50 %-a pedig azért, mert előre látó és okos és egyáltalán nem akar beteg lenni. Ami manapság már nagyon fontos. Ki a fene szeretne bejutni a kórházba, hogy azután összeszedjen valami fertőzést és betegebb legyen mint volt.
 
Leginkább az fontos számotokra, hogy a termék minél természetesebb legyen, ne legyen benne káros anyag. A Vital Harmony Kft termékeiben pedig nincs káros anyag, kizárólag gyógynövény kivonatokat és természetes hatóanyagokat tartalmaznak. Az összetevők listájában bármikor leellenőrizhető.
 
Gyógynövényes terméket csak megbízható forrásból 5Fontos számotokra, hogy magyar terméket vásároljatok és őszintén leírjunk mindent a termékek hatékonyságáról. Szerencsére a termékeink mind Magyarországon készültek, az alapanyagok pedig a legszigorúbb minőségellenőrzést követően kerülnek hozzánk. Furcsa lenne magyar Új-Zélandi zöld kagylót beszerezni pl.
És az őszinteség? Rengeteg telefonos konzultációt követően állíthatom, hogy volt akinek semmit sem tudtunk jószívvel ajánlani, mert vagy olyan gyógyszert szedett ami mellett a termékeinket nem szívesen adtuk, vagy olyan súlyos problémája volt már, ami komoly orvosi beavatkozást igényelt.
 
És ha már a telefonos konzultációról beszéltünk. Garantáltan elérhetőek vagyunk itt is, a weboldalon, e-mail-ben is és telefonon is minden munkanap 9:00-15:30 között az ingyenes telefonszámunkon.
 
 
 
Keressetek minket bátran!
Kérdezzetek tőlem!
 
Elérhetőek vagyunk:
☎️ Ingyenes telefonszámunk: 06 80 512 212
 
Csodás hétvégét kívánok!
 
Szanyi Erika
fitoterapeuta