Terepfutás és zöldkagyló

Hétvégi verseny a cél után

Hétvégi verseny a cél után

Tudom, hogy a legtöbb embernek pont elege van azokból, akik tanácsokat osztogatnak, közben nagyon gyanús, hogy saját magukra nem fordítanak elég figyelmet.

FIGYELEM INTIM RÉSZLETEK következnek az életemből.

Nem igazán szeretek magamról posztolni, nem osztok meg semmit a gyerekemről, de úgy érzem itt az ideje, hogy egy kicsit beengedjelek benneteket az életembe.

Nemrég lettem 48 éves, így igazán tisztában vagyok a korosztályunk problémáival, hisz a barátaim és ismerőseim is hasonló korúak, anyukám pedig nemsokára 88 éves!

Sokszor érthetetlenül nézem, hogy a velem egykorúak zsákszám eszik a gyógyszereket, minimum 1 krónikus betegséggel küzdenek, legtöbbször a magas vérnyomás az. A dokim meg hülyén néz rám, mikor közlöm, hogy nem szedek semmiféle gyógyszert.

Aztán persze tudom, hogy évek óta nem mozognak, dohányoznak és mindent felfalnak ami az útjukba kerül…

Gyakorlás, edzés

Gyakorlás, edzés

Nem tudok mit tenni, csak megmutatni én hogyan csinálom, (bár bevallom szoktam dohányozni pfuuuj) és követni azokat az embereket, akiknek nem számít hány évesek, nem számít hol és mennyiből élnek, mégis megteszik magukért azt, amit minden embernek célszerű lenne megtenni.

Én az akadályfutást komolyabban, kettő éve kezdetem el és igazából nem is szeretek futni. Viszont az akadályok megmászásával visszakapom a gyermekkori önmagamat. Tudjátok, amikor a játszótéren lógtunk a mászókán, meg rohangáltunk vagy cipeltük egymást.

Nagy álmom, amit már 4 éve dédelgetek a SPARTAN! idén végre megvalósult. Közbe szólt egy térdszalag szakadás, egy kis elgyengülés is, de életem eddigi legnehezebb versenyét megcsináltam és legyőztem magamat.

És tudjátok, ezeken a versenyeken nagyon sok idősebb sportoló vesz részt. Én a 48 évemmel egyáltalán nem lógok ki a mezőnyből és a gyenge teljesítményem ellenére sem érzem, hogy lenéznélek, sőt mindenkitől még a legszuperebb versenyzőktől is csak bíztatást kapok.

Úgyhogy a gát, ami megakadályoz abban, hogy elkezdj sportolni, csak a te fejedben van meg!

Nem fog senki kiröhögni, ha látja milyen lassan kocogsz, vagy milyen kis súllyal edzel.

Bevallom sokszor próbálom rábeszélni a közeli és távoli ismerőseimet a mozgásra és legtöbbször az a kifogás, hogy fáj ez, fáj az, meg öreg vagyok elkezdeni, meg erre a kis időre minek stb.stb. Én meg csak néztem ki a fejemből, hogy az emberek hogyan képesek elkerülni azt, ami boldoggá tenné őket.

Mert ha valaki nem mozog, az nem boldog, de erről majd egy később részletesen írok.

Nos tudom milyen az amikor fáj.

35 évesen állt be először úgy a derekam, hogy nem tudtam felegyenesedni. Egy csontkovács segített rajtam, mert az orvos által felírt fájdalomcsillapító hatására már csak a gyomrom fájt jobban. Ez a probléma többször előjött később is, így kénytelen voltam keresni valamit, ami erősíti a hátam. Ez a sport volt.

A térdem elég fiatal koromban, 20-as éveim elején lett sérült, ugyanis őstehetség módjára síeltem, (mint minden sportban sikerült elbénáznom a dolgokat) és nem oldott le a léc, a térdem meg tovább fordult… Szóval a térdemre mindig vigyáznom kellett.

Amit viszont észre vettem, hogy ha nem sportoltam valamit és lusta fóka módjára csak döglöttem az ágyon, akkor mindig jobban fájt mindenem, ha elkezdtem mozogni, akkor erősödött a testem és a fájdalom is megszűnt.

De az ember lánya öregszik és nem figyel fiatal korában annyira az ételre sem, így az ízületek is kopnak, fogynak.

Miután betöltöttem a 40-et, és ezt mindenki elmondhatja már magáról aki idősebb, egyre fontosabb lett ez a kérdés. Fontossá vált, hogy jobban legyek, jobban mozogjak, fenn tudjam tartani azt a dinamikát ami korábban volt.

Közben Fitoterapeuta-természetgyógyász lettem, ahol az étkezés, életmód és hatóanyagok világában találtam magam. Mondjuk ez a fordulat is elég érdekes az életemben, hogy hogyan lett 2 reál diploma után éppen egy segítő szakmám.

Itt aztán beindult a gépezet és végre szakértő szemmel tudtam segíteni azokon, akik hozzám fordultak, hisz saját magamon tudtam kipróbálni mindent, amit a szakkönyvek, a tanulmányok, a szakértők tanácsoltak. Bújtam a külföldi kutatások eredményeit, összeállítottam készítményeket glukozamin-nal, kondroitinnal, kurkumával. 

A FortMax tablettának korábban 2 változata volt már glukozaminnal, de a legjobb hatóanyagnak a zöldkagylót találtam, és ebből is most már egy a második, továbbfejlesztett változatát tudjátok kipróbálni.

MIÉRT?

Mert a zöldkagyló 60-62 százalékban fehérjét (aminosavakat), 10-12 %-ban Glükozaminoglikánt, 4-5 %-ban lipideket, 4-6 %-ban ásványokat, szénhidrátokat és vizet tartalmaz, a lehető legjobb, természetes arányban, amik táplálják a szervezetet, különösen az ízületeket.

Erről is írok egy részletes tanulmányt a héten.

Szóval így jutottam el a mozgáson keresztül, a magam gyógyításán át ahhoz, hogy ha valaki megkért segítsek, és a összegyűjtött információkkal a termékfejlesztéshez.

Köszönöm a figyelmet!

Szanyi Erika

Elértek üzenetben, e-mail-ben, vagy telefonon: 06-80-512-212

FB oldalunk: https://www.facebook.com/televitamin.bioessence.hu

MOST akciósan hozzájuthatsz a zöldkagylós PRC FortMax kapszulához.

RENDELD MEG a képre kattintva!

Terepfutás és zöldkagyló 1