Túlsúlyosság elleni küzdelem

Túlsúlyosság elleni küzdelem 1
Túlsúlyos vagy? Milyen érzés lépcsőzni? Szúr már a szíved? Légszomj? Esetleg? Hogy van a térded? Recseg ropog? Mindent is kibír? Csak a nadrágod nem tudod felhúzni, annyira meg van duzzadva? ? Milyen a hangulatod? Kicsikét szomorkás? Meg tudsz mindent tenni amit csak akarsz? Tudsz szaladgálni a gyerekkel vagy inkább lepattintod, hagyjon már békén? ?
 
Sokaknak nem tetszik de! Akkor is leírom, hogy október 11. a Túlsúlyosság elleni küzdelem világnapja!
 
༼ つ ◕_◕ ༽つ???
 
 
Akkor is leírom, hogy ha valakit kövérnek neveznek, ez nem pusztán esztétikai megszégyenítés, hanem aggódás, hisz a túlsúly nagyon sok krónikus betegség előszobája.

Igen! ? a COVIDnak is!

Túlsúlyosság elleni küzdelem 2BMI index alapján 25-29.9 jelenti a túlsúlyt, míg 30 felett érték az elhízást. Azon a szép rózsaszín kör diagrammon láthatod a Magyar valóságot. Majdnem 60 %-a a Magyaroknak túlsúlyos és kövér!
Tudományos megfigyelés alapján is kijelenthető, hogy óriási kockázatot rejt az elhízás és túlsúly a COVID-19 megbetegedés súlyosságát illetően. Nagyobb eséllyel kerülnek a túlsúlyos emberek kórházba, vagy intenzívre és közel 50 %-al nagyobb az esélye egy kövér embernek, hogy belehal ☠️.
 
Belekukkanthatsz a tanulmányokba itt is ha akarod: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32788355/
 
Akkor is leírom, mennyire szomorú vagyok amikor azt látom, hogy az emberek nem törődnek magukkal és ami még szomorúbb, hogy a gyermekük súlyával sem törődnek.
 
Igen! Kifogások azok vannak!
 
? De neked már nem lehet! Legalább is a mozgás ellen, nem igaz?!
 
Hisz, ha remek a térded! Nem zörög, bocsánat ropog az ízületed, nem nyilal bele minden egyes mozdulatnál a fájdalom a testedbe, akkor végre szaladhatsz a boltba vagy a gyerek után, kertészkedhetsz, kirándulhatsz és közben nem kell percenként megállnod a fájdalom miatt.
 
Mi kell ehhez?
 
Te és a PRC FortMax kapszula!
 
Kellesz hozzá a mozgásoddal és étkezéseddel és kell hozzá a FortMax az ízületek összetevőivel.
 
Ha a Csendes Óceáni népeknél bevált a zöldkagyló akkor Nálad?
 
Előzd meg, hogy a túlsúly soha ne legyen a problémád!
 
Megrendeled ezen a linken:
vagy az ingyenes telefonszámunkon 06-80-512-212 és Expressz megkapod.
 
Kívánok neked fájdalommentes mozgást!
 
Szanyi Erika