Vital Harmony Kft – Új névvel működünk

Vital Harmony Kft – Új névvel működünk

Új névvel működünk másfél éve. Miért választottam ezt a nevet a vállalkozásnak? Miért változtattam egyáltalán?

A változtatást az élet hozta, más területen dolgozik tovább a BIO-E-SSENCE KFT és már más néven is. Én pedig olyan nevet szerettem volna a termékeinkhez, ami sokkal többet jelent bárki számára, mint magát az egészséget vagy gyógyítást.

 

Harmony – Harmónia

 

A harmóniáról – békéről beszélhetünk a saját életünk, egészségünk vonatkozásában, a családi és magánéletünkben, gondolatainkban, lelkünkben, társas kapcsolatainkban, amelyek lehetnek baráti, munkahelyi vagy társadalmi kapcsolatok is.

A harmónia – ha szerencsések vagyunk vagy sokat dolgozunk rajta – átszövi az életünket. Hisz, ha nincs harmónia nincs boldogság sem.

Érezted már sokszor, hogy feszít valami furcsa érzés, vagy valaki nem passzol hozzád? Vagy egyszerű zenehallgatás közben valami zavar mert nem jó a ritmus, vagy nem stimmel valamelyik hang?

Nos ilyen az, amikor nincs összhang a részek között.

Ha ideges vagy, szorongsz, feszültséget érzel akkor valami vagy túl sok, vagy túl kevés számodra. Ráadásul nem mindenkire hat ugyanaz a dolog hasonlóan. Van, aki békével elvan, sőt jól érzi magát, ha nem eszik húst, más pedig megőrül tőle.

Mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia azt az állapotot amikor rendben van önmagával, a testével, lelkével, gondolataival, és ehhez meg kell találnia azokat az élethez nélkülözhetetlen összetevőket, amik se nem túlzóak és nem is kevesek. Ezt a képességet a szerencsések kapják a sorstól, de a legtöbbünknek keményen meg kell dolgozniuk a harmóniáért.

Így voltam és vagyok vele én is. Meg kell találnunk az utat, és nem szabad félni segítséget kérnünk hozzá.

Erika termékekkel

IGEN! Meg kell találnod azokat az ételeket, amik erősítik, építik, karban tartják a szervezetedet, és el kell hagynod a számodra káros dolgokat. De nem szabad túlzásba esned egyik oldalról sem. Ha csak magokat ennél (pedig az is egészséges) vagy túlzásba esnél fogyasztásukkal az sem megfelelő. Ha édességfüggő vagy akkor természetesen el kell hagynod a cukros ételek fogyasztását, hisz ezek az okozói nagyon sok gyulladásnak és ebből kialakuló betegségnek, de ritkán (mondjuk havonta egy szelet süti! csak egy szelet nem egy tálca) megengedheted magadnak.

De beszélhetünk a lelkünk és testünk összhangjáról is, hisz tapasztalhattad már, hogy egy betegség rányomja bélyegét a hangulatodra, a jókedv, az optimizmus, az elégedettség pedig erősíti a védekező képességedet, nem betegszel meg, pedig mindenki fújja már az orrát a környezetedben.

Tehát nem elkülöníthető tényező a tested a lelkedtől. Egységet alkotnak minden szempontból. Az életed bármely területe legyen az család, munka, barátság vagy egészség nem elválasztható egymástól, hisz hatnak egymásra. Ha jó a családi életed a munkában is lazább leszel és erősebb lesz a szervezeted is. Ha elhanyagolod a tested, előbb utóbb nem fogsz tudni rohangálni a gyerekeiddel, unokáiddal, megsínyli a család ezt az állapotot, amitől szomorú leszel és fájni fog a lelked.

Az emberek többsége sok-sok év alatt építi fel magát, nem szabad türelmetlennek lenned, ráadásul az életed halad, idősebb leszel, más dolgok kerülnek előtérbe, más lesz fontos, amikhez szintén alkalmazkodnod kell. Nem várhatsz senkitől sem csodát, senki nem fogja helyetted megteremteni a harmóniád csak Te vagy képes rá. Segítséget viszont kérhetsz, sőt kérned kell a legtöbb esetben.

Igyekszem olyan információkkal szolgálni, amik neked is hasznosak lehetnek. 48 évesen, több év tanulás és tapasztalat után úgy érzem bele vághatom a fejszémet, illetve folytathatom ezt a munkát.

Nem kívánhatok semmi mást csak azt, hogy éld az életed harmóniában, éld meg a boldogságot, légy tudatos, légy nyitott.


Keress minket bátran

Facebook-on: https://www.facebook.com/televitamin.bioessence.hu
Ingyenes telefonszámunk: 06 80 512 212
Termékeink: https://televitamin.hu/termekek/